17. - 19. JULI 2024

Aurora kommer til Ravnedalen Live 2024!

Endelig kommer den fabelaktige og internasjonalt anerkjente artisten til Ravnedalen!

Vi sier det igjen: Aurora kommer til Ravnedalen Live 2024!

AURORA er tilbake for fullt med sin nye singel «Your Blood». Låten er hennes første utgivelse etter albumet «The Gods We Can Touch». Et album som ble hennes mestselgende utgivelse til dags dato. «Your Blood» ble utgitt 8. november sammen med AURORAs aller første bok, «The Gods We Can Touch». Første opplag ble utsolgt på mindre enn en time (!)

Å strekke ut en hånd

På singelen er skrevet og innspilt sammen med Chris Greatti (Lady Gaga, Willow, Yungblud, Grimes) i Los Angeles. Den ble mikset av Mitch McCarthy (Olivia Rodrigo, Lady Gaga, Conan Gray). Singelen hyller den menneskelige sjelen; alle dens sårbarheter, følelser og mangler.

AURORA forklarer selv: 

– Verden blør konstant, og vi kan aldri vite sikkert hva som foregår inne i hodet på andre mennesker. Det er bare når vi strekker ut en hånd – og gir hverandre muligheten – at vi er i stand til å forstå hvor mye medfølelse og skjønnhet som bor i oss. Og selv om det kan virke vanskelig å ta inn over seg hva andre mennesker går gjennom, burde vi fortsatt prøve. For hvis vi ikke prøver, hva er da livet egentlig verdt? Å snakke om smerte – enten det er din egen, eller klodens – kan av og til være så vondt at det kjennes ut som vi skal dø…men jeg tenker at det er i slike øyeblikk vi virkelig fødes. Ditt blod. Mitt blod. Vårt blod.

Inspirerte Billie Eilish

Siden hun debuterte i 2014, har AURORAs fanbase gradvis vokst seg større og større verden over. Hun har solgt mer enn 1 million album. Hun har nesten 13 millioner månedlige lyttere på Spotify – og totalt over 10 milliarder streams. Hun har bergtatt en ny generasjon og turnert verden rundt med sitt særegne musikalske utrykk. 

Popartisten er beundret av mange jevnaldrende artister – fra Troye Sivan og Doja Cat til Katy Perry og Shawn Mendes. Da hun var 12 år skrev hun «Runaway». En låt som ble med på debutalbumet «All My Demons Greeting Me as a Friend», og som senere skulle inspirere en annen 12- åring, Billie Eilish, til å lage sin egen musikk.

Kommer til Ravnedalen 18. juli 2024

En annen stor hitsingle, «Cure For Me» og 2016-hiten «Runaway» fikk begge store virale øyeblikk på bl.a TikTok. Dette gjorde at AURORAs filmatiske og fengende melodier nådde et større publikum enn noen gang før.

I 2022 spilte hun en utsolgt headlineturné i Storbritannia og avsluttet på et fullsatt O2 Brixton Academy i London. Deretter reiste hun verden rundt på resten av sin «The Gods We Can Touch»-turné. En turne som var innom både i Sør Amerika, Mexico, Australia (bl.a Sydney Opera House), Japan og USA. Hun headlinet også Norges største festival Øya, med navn som Florence + The Machine og Gorillaz på plakaten. Hun opptrådte på en mengde festivaler i sommer, inkludert Londons All Points East Festival, Lollapalooza (Berlin, Argentina, Brasil, Chile) og Rock En Seine (Paris). Med en debutbok og fire studioalbum, samt en Oscar-nominasjon (for «Into the Unknown», Frozen II) bak seg, virker AURORAs suksess grenseløs. «Your Blood», markerer en ny æra for den unge artisten, og innleder et nytt kapittel av hennes stadig utviklende, fantastisk spennende og særegne reise.

Torsdag 18. juli får vi endelig oppleve popstjerna i Ravnedalen. Her skal  hun fremføre hits fra hele artistkarrieren. Det blir en magisk opplevelse av de sjeldne. Det er bare å glede seg!

Kjøp billetter her.  Se fullt program her.