17. - 19. JULI 2024

To nye slipp til Ravnedalen Live 24: Erlend Ropstad og Marstein!

Erlend Ropstad og Marstein kommer til Ravnedalen Live 2024!

Erlend Ropstad og Marstein kommer til Ravnedalen Live 2024!
Ravnedalen Live er en lokalt eid og drevet festival. Det er derfor naturlig å bygge på lokale krefter på alle plan, inkludert artister. Det er veldig bærekraftig å booke venndøler – de har kort reisevei og en anstendig rider. 
 
– I dag kan vi bekrefte at Venneslas høyeste sønn, Erlend Ropstad, kommer til Ravnedalen i 2024! Erlend og bandet deler scene med Seigmen, Mari Boine, Kvelertak m.fl fredag 19. juli, sier bookingansvarlig Jan K. Transeth. 
 
– Jeg har drømt om å spille på scenen i Ravnedalen siden første gang jeg rusla der. Det er landets fineste park, og konsertene mine på Café Generalen har vært noen av de gøyeste konsertene jeg har gjort. Frank Marvin booka meg til å spille der lenge før noen egentlig visste at jeg dreiv med musikk, så det føles som en full-sirkel-spilling dette. Jeg tenker vi må dra låter nesten helt fra den starten og frem til i dag, sier Erlend om sommerens festivalopptreden.
 
Erlend gjør veldig få festivaler neste år, og ønsket selv å spille i Ravnedalen som eneste konsert på Sørlandet. Det vil vi selvsagt! Som arrangør har vi fulgt Erlend helt fra starten av, da han spilte for 50 publikummere på Håndverkeren og etter hvert for fulle hus på Café Generalen og Kick Scene. Det er veldig stas å presentere Erlend og bandet på Ravnedalens hovedscene til sommeren!
 

Marstein inntar dalen!

Fenomenet Marstein er bekreftet til torsdag 18. juli!
 
Marstein er kjent fra hiphop-kollektivet UNDERGRUNN. De spilte på årets festival – til publikums store glede. 
 
Marstein solodebuterte i fjor høst med mini-albumet «Medici Marstein». Han ble nettopp nominert i kategoriene Årets Artist og Årets Låt under P3 Gull både med UNDERGRUNN og som soloartist. 
 
På «Medici Marstein» finner vi låten «Frida Kahlo», som havnet på førsteplass på VG-lista. Der ble den liggende på topp i flere uker.
 
«Frida Kahlo» var for mange høsten store lydspor i 2022 og har etablert Marstein som én av våre ypperste, og mest bejublede unge stemmer. 
 
nb_NONO