frivillig

Frivillig på Ravnedalen Live 2022

Hvert år registrerer et par hundretalls friske sjeler seg til å bidra i festivalarbeidet.
Påmelding for 2022 er nå åpen! Arbeidsoppgavene er mange, samholdet og det sosiale er motivasjonen og målet er som alltid å lage en kjempeopplevelse for publikummet i dalen! Selvsagt mens vi har det gøy på jobben og lager nye vennskap. Har du spørsmål som du ikke finner svar på her så kan du sende en mail til frivillig@dirtyoldtown.no. Her kan du lese litt om hvilke oppgaver du kan hjelpe oss med:

Vakthold

Alle i vårt publikum skal ha en god opplevelse i dalen denne dagen! For at alt skal gå skikkelig for seg, så trenger vi noen vennlige mennesker som kan sikre at kvelden utarter seg i en trivelig form. Er du rette person for vakthold?

Gå til påmelding her

Rigg/dekor

For at en festival i det hele tatt skal gå av stabelen, så må vi lage et skikkelig festivalområde! Dette er ansvarsområdet til riggeteamet, som sørger for at alt av utstyr kommer på plass før avvikling, og i etterkant ser til at Ravnedalen naturpark ser like flott ut som da vi startet oppriggen.

Gå til påmelding her

Billett/innslipp

Vil du ta imot glade publikummere ved innslipp og sikre at alle med billett kommer seg greit inn i dalen? Da har vi plass til deg i billettgjengen! De frivillige her jobber noen dager i forveien og under arrangementet i Ravnedalen.

Gå til påmelding her

Miljø/trivsel/dekor

For å holde området ryddig og trivselen på topp, trenger vi trivselscrew! Dette er en veldig takknemlig jobb hvor du er ute på festivalområdet og sørger for at søppel og skrot havner der det skal. Vi er opptatt av miljøet i Ravnedalen, så denne jobben er minst like viktig som alle andre oppgaver.

Gå til påmelding her