praktisk info

Velkommen til Ravnedalen Live 2022

På festival er det en del saker og ting å ta hensyn til, slik at alle skal ha en god opplevelse. Her har vi samlet svarene på de spørsmålene dere oftest stiller i forkant av festen. Dersom du lurer på noe som ikke er besvart her, så kan du selvsagt ta kontakt! 

Dersom du er utenbysfra og ikke vet hvor Ravnedalen er i det hele tatt, så finnes det et kart nederst på denne siden. 

ADKOMST

Busser til Ravnedalen går flere ganger hver time fra sentrum. Bussen merket Grimsmyra tar deg aller nærmest inngangen. Når sommerrutene er på plass vil vi informere nærmere om anbefalte avganger.

Sykkel/gange. Vi har sykkelparkering innerst i Artillerivollen, på den store gressplenen ved inngangen til festival. Det tar omlag 5 minutter å sykle (ca 15 min å gå) fra sentrum av Kristiansand og er absolutt et fremkomstmiddel å anbefale for de som vil slippe taxi- og bilkø når kvelden er over. Vi kan også anbefale å laste ned appen til RYDE, slik at du kan komme deg fra sentrum til Ravnedalen på 1-2-3! 

Bil: Vi anbefaler at du lar bilen stå hjemme, men om du har utfordringer i forhold til nedsatt funksjonsevne o.l, anbefaler vi at du avtaler med sjåfør som kan kjøre deg til Ravnedalen. Om du likevel må kjøre selv, har vi reservert balløkka i Eigelunden ca 500 meter fra inngangen til Ravnedalen. Eigelunden gjøres om til parkeringsplass for anledningen. Her kan bilen stå over natta, om det er ønskelig. Følg Setesdalsveien fra byen og sving til høyre av mot Ravnedalsveien (skiltet). På venstre side av veien, ca 100 meter fra du svingte av, dukker balløkka opp. Du finner plass selv. Balløkka er ikke bevoktet på noe tidspunkt, så vi anbefaler å la verdisaker være igjen hjemme.

BILLETTER

Alle billetter selges via ticketmaster og må medbringes enten i form av mobilbillett eller en utskrift med lesbar strekkode. 

Dersom du  kjøper billetter av privatpersoner så gjøres dette på eget ansvar. Vi vil gjøre alle oppmerksom på svindelforsøk i den forbindelse. Sjekk brukeren du kjøper av nøye, still mange sikkerhetsspørsmål og ikke send penger før du er helt sikker på at selgeren er seriøs.

åpningstider

Informasjon om åpningstider kommer i god tid før avvikling 29. og 30. juli.

Gå opp til Ravnedalen via Artillerivollen, videre langs Kjærlighetsstien på høyre side av dammen i parken. Les sikkerhetsinstruksene underveis slik at du ikke tar med deg gjenstander som du ikke får med deg gjennom sikkerhetssjekken og inn på området.

MAT OG DRIKKE

Medbrakt mat og drikke er ikke tillatt, men vi inviterer flere leverandører og samarbeidspartnere til Ravnedalen Live for å servere dere den beste maten vi kan oppdrive i distriktet.

Ps. Drikke fra Cafe Generalen kan IKKE medbringes til området. Dette er to forskjellige skjenkeområder, så du vil bli fratatt ditt drikke dersom du har dette med til sikkerhetssjekk.

Betaling inne på festivalområdet

Inne på festivalområdet kan du betale med både kort og Vipps hos alle våre mat- og drikkeleverandører.

LEDSAGER

Aldersgrense er 18 år, men vi tillater yngre festivaldeltakere dersom disse har med seg edru foreldre som verger. Vergeskjema kan fylles ut ved inngangen til festivalen. Dersom du har ledsagerbevis, kan billetter kjøpes hos Ticketmaster Norge ved å ringe 815 33 133. Ledsagerbeviset må fremvises ved innsjekk billett.

Personer med nedsatt funksjonsevne

Ravnedalen Live er tilpasset for personer med handicap. Rullestolsbrukere har enkelt tilgang til området, i tillegg finnes det oppsatte platåer hvor man får bedre sikt mot scenen. Har du noen spørsmål rundt dette så er det bare å ta kontakt.

FILM/FOTO

Profesjonelle film- og fotoapparat er ikke tillatt. Spør oss gjerne om du er usikker på om fotoutstyret ditt kan tas inn på området.

PERSONLIGE EIENDELER

Av sikkerhetshensyn er det en rekke gjenstander vi dessverre ikke kan tillate på området. Klappstoler og paraplyer vil ikke være tillatt. Det vil settes opp godt med sitteplasser på området, og store deler av områder vil være under tak dersom vi skulle være uheldige med været.

Gjenstander som vurderes som risiko av vårt sikkerhetspersonell må legges igjen utenfor festivalområdet. Dersom du er usikker på hva du kan ta med deg, så anbefaler vi å ta kontakt med oss i god tid før du tar turen mot Ravnedalen.

Vi godtar selvsagt legeerklæringer dersom du har gjenstander/hjelpeapparat som du må ha med deg til enhver tid.

TAPT OG FUNNET

Dersom du skulle være uheldig å miste noen av eiendelene dine på området, vil det være mulig å kontakte oss i dagene etter festival, om du ikke finner det igjen i løpet av kvelden. Det vil dessverre ikke være noe tapt og funnet kontor i drift mens konsertene går på scenen.

Benytt gjerne vår facebookside for meldinger dersom du har mistet noe. Dersom du finner noe som noen åpenbart har mistet og kommer til å savne, så kan dette leveres i en av barene, eller til en av de mange trivselsvaktene du finner rundt på området.

DYR

Dyr er absolutt ikke tillatt på området.

Dyra har det mye bedre om de får være hjemme, heller enn på festival med høy lyd og stressende omgivelser. De skal ikke tas inn på området, så sørg for at de får det de trenger før du selv tar turen til Ravnedalen Live.