17. - 19. JULI 2024

Ravnedalen Live slipper komplett konsertprogram - og skifter dato!

Katie Melua (UK), Admiral P, Valentourettes - Jokke 60, Livets Harde Skolekorps, DJ RazzleDazzle (UK), Starfunkle Dancing DJ og DJ Ørnevik gjør konsertprogrammet til Ravnedalen Live 2024 komplett.

– Det et eventyr å booke programmet til Ravnedalen Live, spesielt med tanke på at vi har såpass stor sjangerspredning og at vi hvert år forsøker å finne artister som passer forskjellige målgrupper. Nå er vi veldig fornøyd med å ha landet årets line-up og byr på et stort spekter fra pop, rock, festmusikk, urban og soul til folk, reggae og viser, sier bookingsjef Jan K. Transeth. 

Aurora, Cezinando, Katie Melua og Kvelertak er blant artistene som gjester vår vakre dal i sommer – og vi gleder oss fælt! Fullt festivalprogram finnes lengre nede – eller her.

Skifter dato - fra lørdag til onsdag

Vi i Ravnedalen Live er ekstremt fornøyde med årets program, men det har (faktisk) ikke vært en helt problemfri prosess. 

Ravnedalen Live skulle etter planen arrangeres fra torsdag 18. juli til lørdag 20. juli. 

Nå flyttes lørdagens artister til onsdag 17. juli. Dermed går årets festival fra 17. juli til 19.juli. 

Vi håper at dette går bra for de fleste som vil komme på festival, men beklager hvis noen nå opplever kalenderkrøll.

– Da vi startet bookingprosessen til årets Ravnedalen Live våren 2023, fikk vi på plass de fleste artistene vi hadde på ønskelisten. Men da vi startet å tråle det internasjonale markedet, viste det seg at det var utfordrende å lande headliner til lørdag 20. juli. Flere artister ønsket å komme på besøk denne dagen, men noen skulle ikke turnere og andre ikke fikk det til av forskjellige årsaker. Da forstod vi at vi måtte se på andre alternativer. Og når vi så på onsdag 17. juli, åpnet det seg opp helt andre muligheter. Dermed satte vi i gang en prosess som har pågått frem til nå, og vi mener vi har klart å lande akkurat det programmet vi ønsket oss, sier Transeth og fortsetter:

– Det blir helt nydelig å starte årets festival med Katie Melua onsdag 17. juli kl 15:00!

PS: Ticketmaster oppdaterer sine sider kl. 09.00 torsdag morgen, 4.april. Da vil billettene for onsdagen være tilgjengelige.

Dette gjør du hvis du ikke kan bli med på festival 17. juli

Alle som har kjøpt dagspass for lørdag 20. juli, og som ikke vil eller kan delta på festivalen onsdag 17. juli, kan få pengene tilbake. 

Dette gjelder også for de som har kjøpt festivalpass. 

Om ny dato ikke passer og du ønsker refusjon, må dette gjøres via din Ticketmaster-konto: 

  • Logg inn på din konto på www.ticketmaster.no
  • Velg ordren du ønsker å refundere
  • Klikk på «Trenger du hjelp med denne ordren?» og følg videre instruksjoner for refusjon.

Frist for refusjon er 15.04.2024.

Billetter betalt med kort, VIPPS, Klarna og Paypal refunderes etter henvendelse tilbake til kortet/kontoen som ble brukt ved kjøp. For billetter betalte med gavekort, trenger Ticketmaster kontoopplysninger fra publikum for å kunne overføre penger.

Hvis man har kjøpt billetter i lokal billettluke eller via et annet utsalgsted, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter.

På grunn av stor pågang, kan det ta opptil 30 dager fra henvendelsen er sendt inn før pengene er tilbakeført.

NB! Serviceavgifter og mersalg refunderes ikke.

Konsertprogram for Ravnedalen Live 2024

Onsdag 17. juli

Katie Melua (UK)

Stavangerkameratene

Admiral P

No. 4

Livets Harde Skolekorps

Starfunkle Dancing DJ

Torsdag 18. juli

AURORA

Cezinando

Marstein

Fay Wildhagen

Les Imprimés

DJ Brita UT

Fredag 19. juli

Kvelertak

Mari Boine

Seigmen

Erlend Ropstad

Valentourettes – Jokke 60

DJ RazzleDazzle (UK)

DJ Ørnevik 

Billetter til årets festival finner du her! 

Om de nye artistene på programmet

Katie Melua: 

Katie Melua er en av Storbritannias mest suksessrike artister, etter å ha solgt i overkant av 11 millioner album og mottatt over 56 platinapriser. Det er hennes ekstraordinære stemme, og evnen til å virkelig bo i en sang, som har vært hennes varemerke siden den unge 19 år gamle skolekandidaten først dukket opp i 2003 og fremførte The Closest Thing To Crazy. 

Melua har gitt ut åtte topp 10 studioalbum og hennes siste album ‘Love and Money’ er ute nå. Melua er en stadig etterspurt turnerende artist, og fortryller publikum over hele verden med sin enestående kraftige og fengslende stemme.

Admiral P:

Admiral P trenger knapt en introduksjon lenger. I 2015, vant han og Nico D Spellemannprisen for årets hit “Engel”. Med en egen teft for å lage catchy, moderne, men allikevel et tradisjonsfestet uttrykk har Admiral P jobbet seg opp og frem som artist på ikke bare den norske men også den skandinaviske reggaescenen. 

Når han i tillegg leverer et forrykende liveshow sammen med det velrenommerte 9 mannsbandet The Global Citizen Band, så er det enkelt å forstå at han også er blitt en av de mest ettertraktede artistene på det norske leiemarkedet.

Valentourettes – Jokke 60: 

Siden 2003 har Valentourettes spilt mange hundre konserter med fulle hus fra Longyearbyen til Flekkefjord til stormende jubel og stor glede for både de som rakk å oppleve Jokke da han var blant oss, men også den oppvoksende slekt som måtte nøye seg med platene. 

Denne kvartetten fortsetter å overbevise både garva konsertgjengere og nye generasjoner fans av Joachim Nielsen og hans musikk om at rock er best på konsert. Fulle hus og stormende jubel følger hvor enn de spiller – landet over.

Livets harde skolekorps: 

Bestående av et knippe særdeles erfarne musikere fra regionen, er Livets Harde Skolekorps et funn av et orkester. De lager fest, inviterer publikum inn i sitt høyoktan-univers og leverer på et svimlende høyt nivå. Vi er veldig stolt av å ha landet landsdelens kanskje mest energiske band til Ravnedalen Live 2024!

nb_NONO