Sulten på noe digg i sommer?
Vi lanserer årets meny ?
Nå er menyen klar – og den blir presentert slik som seg hør og bør!
Matkonseptet vårt – Ravnedalen Nærmat – har kortreist ren og god mat. Absolutt bærekraftig og smakfull. Vi serverer lokale råvarer dyrket i lokal jord hos lokale bønder.
Festivalsjef Mira Svartnes Thorsen har lenge bønnfalt kommunikasjonsgjengen om å gjøre bærekraftsarbeidet vårt sexy – siden vi vet at sex selger (Dagbladet går som det suser). Vi har tenkt, og tenkt og tenkt. Hvordan gjør man kildesortering, gjenbruk og lokale og økologiske råvarer sexy og spenstig? Ord som bærekraftig utvikling, sirkeløkonomi og elektrifisering skriker ikke moro, men innholdet er absolutt viktig!
Vel, vi hentet inspirasjon fra Benny Benassi. Artisten som gjorde verktøy synonymt med bikini. Resultatet av det hele ser du under!
Vi håper dere vil nyte maten under årets festival, og at Ida Marias “Bad Karma” får en revival. Hun gjester Ravnedalen Live 14. juli, forresten. Og mens vi er på tema: “Bad Karma” har hun skrevet med en av verdens råeste låtskrivere, Desmond Child. Mannen bak låter som “Crazy” (Aerosmith), “Living on a Prayer” (Bon Jovi) og “Poison” (Alice Cooper), og altså “Bad Karma” (gøy!).
Årets meny!
Her kan du se hva som kommer på menyen under årets festival, og hvor maten kommer fra. Kos deg!
https://ravnedalenlive.no/wp-content/uploads/2023/07/ravnedalen_live_-_bad_karma_4x3-1080p.mp4
Årets meny:
- Pulled pork
- Fish´n chips
- Ramsløkpølse med potetsalat
- Chilipølse med blomkålsalat
- Lefserull med hjort
- Vegetar lefserull med beter og ferskost
- Lun byggsalat
- Vegansk brioche med røkt blomkål og beter
- Delefat med Søgneskinke, egg, pisket smør, surdeigsbrød
- Økologiske jordbær
*Menyen er spekket med tilbehør av lokale grønnsaker!
Takk!
Takk til Ida Maria som har latt oss bruke låten Bad Karma. Takk til Jonas C.E Kiplesund som har filmet og klippet dette herlige stykket filmkunst. Takk til regissør Rikard Amodei som har fått dette i land. Takk til Edgar Asp og hans vakre gård. Takk til skuespillerne Alexandra Marie Sandnes, Vicky Ørhn Kongevold, Trond Offergård, Gro Helland, Edgar Asp, Sejjad Al Nayef og Mindaugas Gedminas.
Og sist, men absolutt ikke minst, takk til matsjefen vår Hege Vevle, og våre leverandører:
- Grønnsaker fra Elin Eftevaag i Brekkestø Hage
- Lefser, lomper og mel fra TaGo/hånes lefsebakeri/Per Try.
- Egg fra Tråne Gård.
- Søgneskinke og wienerpølser fra Slakteren i Søgne
- Grønnsaker fra Helge Pettersen
- Ramsløkpølser fra Skåre Gård
- Økologiske jordbær fra Mjåland Gård – Mandalen Andelslandbruk
- Potet fra 4640
- Kristine Tøsse og Espen Bentsen i Tøsse Ullgris
- Pernilles griser
- The ODD bakery
- Rømme og ferskost fra Gårdssysleriet
- Spikkeland viltslakteri (via gårdsutsalget i Sørlandsparken)
- Smør fra Åmli Gårdsmeieri (via gårdsutsalget i Sørlandsparken)
- Lange fra Hidra, levert av Domstein
Følg oss!
Meld deg på!
Vær først ute for de beste tilbudene, ekstra innhold og ferske nyheter – meld deg på vårt nyhetsbrev!
© 2023 Dirty Old Town