17. - 19. JULI 2024
BILLETTER

Sulten på noe digg i sommer?

Vi lanserer årets meny ?

Fra innspillingen av lanseringsfilmen for årets meny. Alexandra Marie Sandnes og Vicky Ørhn Kongevold bæres av Edgar Asp.
Nå er menyen klar – og den blir presentert slik som seg hør og bør! 

Matkonseptet vårt – Ravnedalen Nærmat – har kortreist ren og god mat. Absolutt bærekraftig og smakfull. Vi serverer lokale råvarer dyrket i lokal jord hos lokale bønder.

Festivalsjef Mira Svartnes Thorsen har lenge bønnfalt kommunikasjonsgjengen om å gjøre bærekraftsarbeidet vårt sexy – siden vi vet at sex selger (Dagbladet går som det suser). Vi har tenkt, og tenkt og tenkt. Hvordan gjør man kildesortering, gjenbruk og lokale og økologiske råvarer sexy og spenstig? Ord som bærekraftig utvikling, sirkeløkonomi og elektrifisering skriker ikke moro, men innholdet er absolutt viktig!

Vel, vi hentet inspirasjon fra Benny Benassi. Artisten som gjorde verktøy synonymt med bikini. Resultatet av det hele ser du under!

Sejjad Al Nayef kutter grønnsaker under innspillingen.

Vi håper dere vil nyte maten under årets festival, og at Ida Marias “Bad Karma” får en revival. Hun gjester Ravnedalen Live 14. juli, forresten.  Og mens vi er på tema: “Bad Karma” har hun skrevet med en av verdens råeste låtskrivere, Desmond Child. Mannen bak låter som “Crazy” (Aerosmith), “Living on a Prayer” (Bon Jovi) og “Poison” (Alice Cooper), og altså “Bad Karma” (gøy!).

Alexandra Marie Sandnes drar plog under innspillingen.

Årets meny!

Her kan du se hva som kommer på menyen under årets festival, og hvor maten kommer fra. Kos deg! 

https://ravnedalenlive.no/wp-content/uploads/2023/07/ravnedalen_live_-_bad_karma_4x3-1080p.mp4

Årets meny:

*Menyen er spekket med tilbehør av lokale grønnsaker!

Takk!

Takk til Ida Maria som har latt oss bruke låten Bad Karma. Takk til Jonas C.E Kiplesund som har filmet og klippet dette herlige stykket filmkunst. Takk til regissør Rikard Amodei som har fått dette i land. Takk til Edgar Asp og hans vakre gård. Takk til skuespillerne Alexandra Marie Sandnes, Vicky Ørhn Kongevold, Trond Offergård, Gro Helland, Edgar Asp, Sejjad Al Nayef og Mindaugas Gedminas.

Og sist, men absolutt ikke minst, takk til matsjefen vår Hege Vevle, og våre leverandører: 

Følg oss!

Meld deg på!

Vær først ute for de beste tilbudene, ekstra innhold og ferske nyheter – meld deg på vårt nyhetsbrev!

© 2023 Dirty Old Town

nb_NONO