18. - 20. juli 2024

Bli frivillig hos oss!

Har du lyst til å være med på å lage tidenes festival i Ravnedalen? For sjuende gang inviterer vi til festival i vidunderlige og vakre Ravnedalen! Det blir hele 3 festivaldager i parken med konserter, hygge, dans, kortreist- og lokal mat og drikke. Alt med bærekraft som fortegn! Som frivillig hos oss er du en betydningsfull ressurs i et herlig team av fine mennesker. 

Hva får du? Gode opplevelser, mestring, relevant jobberfaring, nye kontakter og venner for livet!

Stagehands

Møte på scenen, jobbe for scenemester og løfte, bære, koble, kveile kabler og ellers være hyggelig og grei med hverandre.

Rigg

Opprigg og nedrigg. Fra 7.7 - 18.7. Gjøre som riggsjef og riggecrew ber Sette opp gjerder, sette ut bord, rigge telt, bygge platting, lyssetting, dekor, snekre, skilte, bære, løfte og bygge barrikader. Bygge bar, bære varer og ellers være hyggelig og grei med hverandre.

Crew

Være servicepersonell for crew og crewsjef. Hente ting, sortere ting, registrere, stemple, dele ut t-skjorter, lage mat, koke kaffe, småprate med crew og lage god stemning i crewet. Ellers være hyggelig og grei med hverandre.

Miljø/avfall

Sette ut miljøstasjoner, merke dem, bekvinne/bemanne pantestasjon, plukke søppel før, under og etter festival. Sortere alt avfall underveis. Veilede publikum og resten av crew i riktig sortering. Ellers være hyggelig og grei med hverandre.

Bar

Servere, klargjøre, sortere avfall, hente ting, supplere i bar etc. Ellers være hyggelig og grei med hverandre.

Mediacrew

Ta bilder, filme, gjøre små intervjuer med crew og publikum, lage content, poste og planlegge sammen med mediecrewet. Ellers være hyggelig og grei med hverandre.

Jeg vil bli frivillig! Hva gjør jeg?

Påmelding her. Har du spørsmål, kan du sende mail til: frivillig@dirtyoldtown.no

Vi ser frem til å høre fra deg!